enkel og moderne kasseløsning


 

Der findes en kasseterminal til et hvert behov. Om den skal stå på disken, hænge på væggen eller trådløst med ned til gæsten, så finder vi en løsning, der passer til din forretning.

Kasseterminalerne fra Way2Pay reagerer lynhurtigt, og kan holde til lidt af hvert, da vi ved at restaurationsbranchen kan være et hårdt miljø for hardware.

Vi har flere modeller med store skærme og mindre terminaler i form af tablets. Alle indeholder egen skræddersyet software i overskueligt layout. 

 

 

 
shutterstock_163684916.jpg

TRÅDLØS ELLER FAST MONTERING

Det er muligt at få overblik over alle forretningens varer på en lille og handy tablet. Den arbejder over trådløst eller mobilt netværk, så den kan tages med alle steder. Man kan eksempelvis bringe den med ned til gæsten, hvor bestillingen kan taste ind med det samme, for derved at arbejde mere sikkert og effektivt.

Tabeletten kan også monteres i baren eller garderoben, der har minimal plads at arbejde på, eller som har begrænset behov for vareknapper.

En tablet er ligeledes perfekt i forstykket på værten på diskoteket, eller i take-away forretningen. Her er der ofte et begrænset varekartotek, hvorfor en mindre skærm skaber det nødvendige overblik i en fart.