robust kasseterminal

 


 

Der findes en kasseterminal til et hvert behov. Om den skal stå på disken, hænge på væggen eller trådløst med ned til gæsten, så finder vi en løsning, der passer til din forretning.

Kasseterminalerne fra Way2Pay reagerer lynhurtigt, og kan holde til lidt af hvert, da vi ved at restaurationsbranchen kan være et hårdt miljø for hardware.

Vi har flere modeller med store skærme og mindre terminaler i form af tablets. Alle indeholder egen skræddersyet software i overskueligt layout. 

 

 
kasse1.jpg

ROBUST OG FLEKSIBEL LØSNING

En velfungerende kasseterminal kan spare tjeneren, bartenderen og ekspedienten for rigtig meget tid. Tid der kan bruges på at betjene flere kunder, og skabe mere værdi for din forretning. Kasseterminalen er nem og overskuelig, og gør arbejdsprocessen mere effektiv.

Skærmen er stor og viser softwaren i høj kvalitet, hvilket gør det nemt at få overblik over varekartoteket, samt hurtigt at få adgang til de mest brugte funktioner. 

Touchfunktionen gør det lynhurtigt at betjene systemet, og den fleksible fod på skærmen gør kassen velegnet til alle behov og indretninger.